» WITTE KIDNEYBONEN,KOOLHYDRATEN BLOCKER,SUIKER,ZETMEEL,BESTELLEN,KOPEN,VET,GEZOND

Wat is dit?

superfood meer informatie - bestellen - klik hier horizontaal banner


De Witte Kidneybonen


witte kidney bonen


De Kidneyboon, dankt zijn naam aan zijn niervormigheid en zou je ook nierboon kunnen noemen echter, de naam "kidneybonen" is meer ingeburgerd en vind je ook hoofdzakelijk als vermelding op verpakkingen. De “ Phaseolus vulgaris “ is de meer wetenschappelijke naam van deze bonen, die oorspronkelijk uit Peru komen. De Witte Kidneybonen werden verspreid over Zuid- en Midden-Amerika als gevolg van de levendige handel en ontdekkingsreizen. Bonen werden in Europa in de 15e eeuw geďntroduceerd door de Spaanse ontdekkingsreizigers, die terugkeerden van hun reizen uit de verschillende werelddelen.


De bonen hebben diverse kleuren en vormen, zijn zeer voedzaam en niet al te duur. Witte Kidneybonen zijn een goede bron van vezels, eiwitten, vitamine B1, fosfor, ijzer, koper, magnesium, mangaan, kalium en vitamine K en weinig vet.


Extracten van de Witte Kidneybonen worden gemaakt van de noordelijke Witte Kidneyboon. Het extract wordt gekenmerkt als amylase remmer wat betekent, dat het samenwerkt met het enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van koolhydraten tot glucose.


Extract van Witte Kidneybonen zorgt er voor dat de koolhydraten onverteerd door het lichaam gaan, zodat ze niet worden omgezet in vet.


Veel bonensoorten bevatten van nature een giftige stof die kan leiden tot vrij ernstige verstoring van het maagdarmstelsel. Deze giftige stoffen kunnen worden verwijderd door de bonen goed te koken. Daarom mogen bonen niet rauw worden gegeten. Witte Kidneyboon extracten en/of extract poeders ondergaan een verwarmingsproces dat effectief is bij het verwijderen van de giftige stof, waardoor deze veilig te consumeren zijn.


Recent is het gebruik van Witte Kidneybonen gericht op het vermogen om de opname van zetmeel te blokkeren. Normaal gesproken verteert het lichaam koolhydraten tot suikers, die vervolgens rechtstreeks naar de bloedbaan worden geleid en worden afgezet als vet. Bij onderzoek zag men dat het extract van de Witte Kidneyboon voorkomt dat de maag koolhydraten afbreekt tot enkelvoudige suikers, zodat de calorieën niet opgenomen worden in het lichaam. De bonen worden gezien als een natuurlijke ondersteuning bij gewichtverlies en het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel .


Extracten van Witte Kidneybonen zijn o.a. verkrijgbaar als capsules en in tablet- of poedervorm. Het poeder kan worden toegevoegd aan bijvoorbeeld smoothies, sappen en shakes.


Bronnen : Wikipedia,Benseng.com


superfood meer informatie - bestellen - klik hier horizontaal banner


Gezonde Ebooks - Top 10 - Voeding + Bewegen


GEZONDE EBOOKS TOP10 -


                               


                                                                                                                -Mentale-Dieet-Plan       Het Mentale Coaching Video Programma


het mentale video caching programma dvds5o groene smoothies 50% korting


50 Groene Smoothies in een HandOmdraai50_groene_smoothiesGezonde Gewoontes - 3 DVD Set - Super Simpel naar een Gezond Gewicht


GEZONDE GEWOONTES202 Heerlijke Recepten voor een Platte Buik


202-lekkere-recepten-202-Heerlijke-Recepten-Voor-Een-Platte-Buik40 SuperVoeding Recepten - Zonder Suiker, Gluten,Zuivel,Enummers ....


40SUPERVOEDINGRECEPTENEBOOKComplete SuperverBrander Methode  - Kortings Aanbiedingde superverbrander methodesuperverbrander_methode EbookKettleBell WorkOuts -  Kettlebell Trainen alle Spieren , waardoor je meer Vet gaat VerBranden


KETTLEBELL WORKOUTSkettlebell workoutCursus 40 Dagen Zonder Suiker - Leer wat Suiker met je Doet + De VoorDelen van leven Zonder Suiker !


-Start-2-januari-Cursus-40-dagen-zonder-SuikerCursus-40dagen-suikervrijpaleorevolutie


“Ze Moesten Lachen Toen Ik Als Een ‘Oermens’ Ging Eten,

Nu Doen Ze Het Zelf Ook…”


MEER INFORMATIEpaleorev-boek-[ terug... ]Omhoog


HET MENTALE DIEET PLAN

 • 202-heerlijke-recepten

GROENE SMOOTHIE RECEPTEN

 • 70groenesmoothies

HIMALAYAZOUT BESTELLEN

 • HIMALAYAZOUT - SUPERFOOD -BESTELLEN2014

PALEO TOETJES EN SNACKS

 • paleo toetjes en snacks banner

KOOLHYDRAATARM BESTELLEN

 • KOOLHYDRAAT ARME PRODUCTEN BESTELLEN2014

NOTEN & ZUIDVRUCHTEN

 • NOTEN ZUIDVRUCHTEN SUPERFOOD BANNER2014

AMAN PRANA BIOLOGISCH

 • AMAN PRANA BIOLOGISCHE PRODUCTEN BESTELLEN 2014

BIOLOGISCH ZOEKEN BESTEL

GROENE SMOOTHIE RECEPTEN

 • gezonde groene smoothie recepten nwztkst MEER INFORMATIE

GROENE SMOOTHIE RECEPTEN

 • 70-groene-smoothies

  MEER INFORMATIE

TARWEGRAS SAPPERS HAND

 • TARWEGRASSAP BANNER TARWEGRAS ZAAD KIEMZADEN BIOLOGISCH DE PEULENSCHILMEER INFORMATIE

FRUIT ZOEKEN

SPORT ARTIKEL ZOEKEN

WEBSHOPS ZOEKEN


Copyright 2002-2018